Medisch dossier

Het medisch dossier (EMD) van Pricare is gelabeld door de Belgische overheid en geeft recht op de telematicapremie voor artsen.

Het EMD biedt alle nodige functionaliteiten voor een overzichtelijke en kwalitatieve registratie van de patiëntengegevens: klinisch onderzoek, diagnoses, risicofactoren, allergiën, intoleranties, geneesmiddelen, voorschriften, vaccinaties, uitgevoerde en geplande interventies, aanmaak verwijsbrieven en attesten, zorgtrajecten, invoer medische verslagen en laboresultaten.

Ten opzichte van andere pakketten op de markt onderscheidt het zich door nadruk op een goed gestructureerde en gecodeerde invoer van de gegevens met gebruik van termen uit de icpc en thesaurustabel. Doelgroepen kunnen vlot geselecteerd worden in het patiëntenbestand voor de planning van preventieve acties of extractie van specifieke gegevens voor kwaliteitsanalyse.

eHealthfunctionaliteiten zijn geïntegreerd aanwezig in het medisch dossier.

Deze software wordt ontwikkeld door een volledig onafhankelijk team met als enige doelstelling het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg.

 

© Figac 2015 - all rights reserved - Powered by fotozaza